Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

dans & hälsoweekend

från 3995:-/person och vistelse (ord.pris från 4495:-)

BOKA HÄR

 

Erbjudande till Icakurirens prenumeranter – 500:- rabatt per person

Vintertid behöver vi alla fylla på energidepåerna! Således erbjuder vi en helg fylld med inspirerande sessioner som gör både kropp och själ glad!  Ett härligt team, under ledning av folkkäre Tony Irving, håller i trådarna här på Stenungsbaden Yacht Club. Vi umgås, går på spa, äter härliga måltider, inspireras och rör på oss – för givetvis står dansen i centrum!  Alla klasser är utformade på så vis att du ej behöver en partner att dansa med, valet är helt enkelt ditt, så vi ”lär dig dansa själv, så att du kan dansa två” – om du vill!

Tony har med sig sin trogna danspartner Cecilia Ehrling Danermark, som också håller i svettiga dansinfluerade workouts.

Utöver det så deltar yogin & coachen Cecilia Duberg, som bjuder på både morgon yoga med utsikt över Hakefjorden samt en hands on workshop på ämnet.

Som pricken över i kommer Thomas Ravelli och hälsar på, han är ju inte bara en världskänd fotbollsmålvakt, utan också före detta Let’s Dance deltagare. Han delar med sig av sin livsfilosofi och ger dig konkreta verktyg till framgång, under en timmes föreläsning samt utmanar våra deltagare på plats! På kvällarna dansar vi till livemusik och avslutar således dagarna på allra bästa sätt! Alexandra Jardvall ackompanjerad av fantastiska Duo2Much med Dan Lindén & Richard Hauer underhåller oss på kvällarna.

HELGENS PROGRAM

 

DETTA INGÅR

 • Övernattning med del i dubbelrum standard – 2 nätter
 • Många härliga danspass
 • Energirika workoutpass
 • Inspirerande föreläsningar
 • Uppfriskande vinterbad
 • Utmanande utomhusträning
 • Två härliga frukostbufféer
 • Välkomstdrink i samband med välkomstträff
 • Tvårätters middag på fredag
 • Lunchbuffé lördag
 • Exklusiv buffé på lördag
 • Lunchbuffé söndag
 • Möjlighet att boka spa fredag 12-17, lördag 7-15 och söndag 7-13
 • Tillträde till gym och träningspass
 • Lån av badrock och tofflor
 • Fri parkering direkt utanför hotellet

Pris från 3995:– per person och vistelse.  (ord.pris från 4495:)
Enkelrum från 5695:-och vistelse (standard).
Tillägg rum med havsutsikt, uppgradering: +500:- per rum och natt.

 

 

 

VILLKOR

 • Erbjudandet gäller 21-23 februari
 • Frånpriset avser del i dubbelrum, standardrum.
 • Tillägg för enkelrum
 • Tillägg för uppgradering till havsutsikt.
 • Förskottsbetalning 30 dagar innan ankomst

 

BOKA HÄR
Tony Irving

Helgens värd, i egen hög person, är ingen mindre än Tony Irving!

Tony Irving är en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i svenskarnas bästa fredagsunderhållning - Let’s Dance. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär person. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar fortfarande i dans, varje vecka, året om.

En av Tonys stora passioner är också att främja dans i samhället, så han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Under helgen lär Tony dig att dansa, tillsammans med sin danspartner Cecilia Ehrling Danermark. När Tony utbildar blandar han seriositet och humor om vartannat. Det kommer att bli väldigt underhållande!

Tony Irving

Lyckan – att våga vara dig själv!

Tonys inspirationsföreläsning handlar om saker som Tony har varit tvungen att ta sig igenom i livet. Tonys resa har gått från att ha varit en homofobisk, ung kyrkogosse som gifte sig med en kvinna och hatade sig själv. Han gömde sig i alkohol, festande och droger. Resan tog sin vändning till att Tony blev öppet homosexuell och idag är han gift med en man och som drog- och alkoholfri person har han hittat lyckan i de dagliga sakerna.  

Tony pratar i föreläsningen om sin förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv. Att förstå och acceptera sig själv är den svåraste resan i livet: Cut the crap - du har alla förutsättningar för att bli vem du vill bli och leva som du vill leva. Men att hitta styrkan till förändring är livets största utmaning. You can’t be happy, if you don’t accept also being unhappy!

Tonys bok Life, Love and Passion kom ut 2015 och berättelserna i boken blev sedan grunden till Tonys sommarprat i P1, 2019.

Thomas Ravelli

blev en av Sveriges folkkäraste landslagsmän genom tiderna efter sina avgörande straffräddningar i matchen mot Rumänien i VM 1994.  På sin fantastiska meritlista har han bland annat guldbollen, VM-brons 1994, 143 landskamper, 8 SM-guld och han har rankats som världens näst bäste målvakt. Åren har lärt Thomas Ravelli mycket som han gärna vill dela med mig av. I sina föreläsningar tar han hjälp av sina erfarenheter och föreläser om individutveckling i grupp och i arbetslag. Under sin medverkan i TV-programmet Mästarnas Mästare 2014 fick Thomas chansen att visa svenska folket att det ha pratar om också leder till framgång. Trots stenhård konkurrens från många elitidrottare, vann Thomas Ravelli hela tävlingen.

Under lördagen ansluter Thomas till laget, i rollen som föreläsare. Han har mycket att berätta om både karriären och livet. Dessutom var han en utav deltagarna i fjolårets omgång utav
Let’s Dance, så förhoppningsvis kommer han även att bjuda på en och annan dans, då ryktet säger att han även är en duktig underhållare!

Thomas Ravelli

Att befinna sig i komfortzonen

Den psykiska påfrestningen tvingades Thomas Ravelli lära sig att leva med under sin fotbollskarriär. Prestationsångest, flyktbeteende och rädsla över att göra misstag. Det var först i slutskedet av hans karriär som han förstod och översatte dessa känslor och tankar till något positivt. I sin föreläsning belyser Thomas dessa ämnen och delar med sig av tankegångar för att hjälpa folk att ta sig ur de negativa föreställningarna. 

Under föreläsningen kombinerar han humor och allvar. Han är en inspirerande, engagerande och upplyftande talare som även får publiken att tänka till. Under denna föreläsning får du konkreta verktyg att använda till din egen utveckling. Se dig själv som vinnare och ha roligt på vägen!

Cecilia Ehrling Danermark

är en erfaren dansinstruktör som dansat sedan barnsben. Från 9-års ålder har hon tävlat i 10-dans där hon vunnit flertalet medaljer vid såväl nationella som internationella tävlingar. 2006 turnerade Cecilia sgruppen Burn The Floor och har dessutom medverkat som instruktör i TV4’s succéprogram Let´s Dance i hela 11 säsonger, där hon har vunnit tävlingen hela fyra gånger. 

Cecilia har flera års erfarenheter av dansundervisning i alla former; alltifrån socialt, till träningsform, till tävlingsdags och till stora event med uppvisningar.

Under helgen kommer Cecilia att lära er att ha kul med dansen samtidigt som ni bränner en massa kalorier! Hon bjuder både på svettiga gruppträningar likväl som att hon står vid Tonys sida, som hans trogna danspartner under både dansklasserna och kvällsunderhållningen.

Cecilia Duberg

är legitimerad psykolog, mental tränare och yogi sedan början av 2000-talet, internationellt specialiserad inom hälsopsykologi och deltar i events och retreats runt om i hela världen. Hon har skrivit böcker om ämnet; Våren 2017 släpptes debutboken
LEJONAGENDAN, en bok om mental träning i vardagen. Inom 4 veckor blev den en bestseller och har idag hjälp tusentals människor mot ett starkare självledarskap. Augusti 2018 släpptes uppföljaren om teamledarskap; Elefanteffekten - för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten.

Vissa dagar coachar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat, andra dagar leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från ”allt de har att göra”.

Cecilia Duberg

Cecilia säger att yogan väcker oss om vi kollapsat, lugnar oss om vi tagit i för hårt och ger en känsla av att vara del av något större. Hon bjuder på lättsamma och enkla sessioner som är flödande, tillåtande och roliga, så du behöver med andra ord inga som helst förkunskaper. Hon använder sig av humor och musik och utstrålar trygghet och lugn. Så med hjälp av Cecilia har ni möjlighet att denna helg ta en paus från ”allt ni har att göra” och börja morgnarna på allra bästa sätt, ihop med henne och Poweryoga i ”yogastudion”, som vi har placerat alldeles intill vattnet i Hakefjorden (ta gärna med en egen yoga-matta).

Cecilias hands on workshop under lördagen är på temat YOGA in Real Life – taking the perspective of Yoga beyond the mat! 

Alexandra Jardvall & Duo2Much

Alexandra Jardvall ackompanjerad av fantastiska Duo2Much med Dan Lindén & Richard Hauer underhåller oss på kvällarna. Dessa tre musiker har över 60 års erfarenhet tillsammans, som professionella i branschen.

Alexandras varma röst tillsammans med duons energi kommer lätt att få dig att vilja testa dance moves du lärt dig under helgens klasser, mysa i takt och kanske till och med sjunga med framåt småtimmarna. Här bjuds det på allt från gamla goda dansklassiker till pop, rock och country. Det blir härliga kvällar ihop med denna trio kan vi lova!