HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

För sällskap upp till 15 personer

Hos oss konfererar ni i mötesrum med utsikt över havet. Vill ni sitta helt avskilt rekommenderar vi Villa J.C Stevens där ni får en villa alldeles för er själva. I köket dukas det upp allt från frukost till middag – och allt däremellan om man önskar. I vardagsrummet sjunker ni ner i sofforna och slåss om högtalaranläggningen.

Vill ni stanna över natten kan ni göra det i villans eleganta rum. Självklart kan ni också välja att gå de tiotal stegen in till hotellet för att luta er tillbaka i stilsäkert sportiga restaurangen Captains Table. Där väntar kolgrillad högrevsburgare, crab cakes eller en klassisk räksmörgås. Konferensrummen är centralt belägna i hotellet och erbjuder en smått makalös utsikt över havet eller tallskogen. Rummen är ljust inredda, utrustade med alla bekvämligheter och med möjligheter till olika typer av sittningar.

Välkommen att boka ditt sällskap. Ni kommer inte att bli besvikna.

Möteslokaler

för den lilla gruppen

Regatta 1-7
Vinga och Hållö Fyr
Måseskär och Pater Noster Fyr
Gripsholm 3
Starbåt
Villa JC Stevens

Snabbt och smidigt

Om du letar efter en lokal för upp till 30 personer ser du själv vilka lokaler som är lediga och vilken kapacitet de har, samt måltider enligt önskemål. Du väljer själv om du vill betala med kreditkort eller faktura.

Läs mer

Boka nu

Aktiviteter

- utmana gruppen

Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé i en egen sjöbod eller utmana varandra i en hinderbana? Eller vill ni hellre koppla av i vårt elegant avslappnade spa och ha en gemensam romprovning på kvällskvisten? Inga problem! För egen del är vårt största fokus att finnas här för dig, under alla dygnets timmar.

Läs mer

Maten

- är viktig

Som konferensgäst serveras du frukost, lunch och middag med närproducerade och säsongsbetonade råvaror. Under konferensen serverar vi vår uppskattade fika med ekologiskt kaffe och hembakta kakor, som ger energi hela dagen.

Läs mer

Bluewater

- prisbelönta spa

Koppla av i vårt elegant avslappnade och prisbelönta spa. Här finns två varma källor, jacuzzi, wellnesspool och ett helt bastulandskap. Nere i havet ligger vår bastuflotte och vi kan varmt rekommendera dig att ta ett dopp, året runt. Träna på vår häftiga hinderbana eller följ vår träningsstig runt hotellet.

Läs mer

Villa JC Stevens

- avslappnat boende

Exklusivt boende för upp till 14 personer. Vår villa på Stenungsön är stor nog att rymma hela familjen, alla vännerna eller konferensgruppen som önskar diskretion och avskildhet i lugn och skön miljö.

Läs mer Begär offert

Pater Noster och Måseskär Fyr

- rum mot havet

Pater Noster och Måseskär är ett av två mindre rum möblerad med fåtöljer och litet bord, för 3-5 personer. Havsutsikt. Beläget i direkt anslutning till våra styrelserum.

FÖRFRÅGAN

Vinga och Hållö Fyr

- styrelserum med havsutsikt

Vinga Fyr är, tillsammans med Hållö Fyr, två ljusa och vackert belägna konferensrum för 12 personer med styrelsesittning. Rummen ligger på vår Royal Treat avdelning. Utmärkta rum för er som vill finna arbetsro och inspiration.

FÖRFRÅGAN

Regatta 1-7

- centralt belägna i hotellet

Regattarummen är sju stycken centralt belägna rum mot havet för 10-12 personer. Regatta 1 är möblerat med ett styrelsebord. Regatta 7 är något större för 16 personer.

FÖRFRÅGAN

OS-klass Starbåt

- utsikt över tallskogen

För dig som vill ha en ostörd och lugn konferens rekommenderar vi våra OS-Klasser. Starbåt är en ljus och rymlig lokal, belägen i vår västra flygel. Här finns allt som gör konferensen bekväm och trevlig. Starbåt kan användas för möten upp till 15 personer.

FÖRFRÅGAN

M/S Gripsholm 3

- glittrande havsutsikt

Gripsholm 3 är en av tre magnifika salar, som du kan boka var för sig eller slå ihop till en stor lokal.

FÖRFRÅGAN