HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Här finns något för alla

Att konferera hos oss brukar vara en välkommen källa till ny energi. Om det är vad du och ditt företag behöver, är vi glada över att kunna meddela att vi sitter på det rätta receptet. Ni förstår säkert vad vi menar när ni sjunker ner i någon av våra varma utomhuskällor och låter blicken glida ut över havet. Men det finns förstås fler sätt att blåsa nytt liv i slitna kroppar. Mycket glädje och lite mer avslappnad stämning ger konferensen det där lilla extra. En lyckad aktivitet är ett oslagbart redskap för att stärka gruppen, öka gemenskapen och skapa en minnesvärd konferens. Efteråt ger ni förstås kroppen en färskpressad grön juice, fullproppad med nyttigheter, innan ni ger er hän till vår sköna sparitual. Det finns flera olika varianter av konferenspaket hos oss. Välj något av våra paket passar dig bäst.

Konferens med julbord

- det perfekta avslutet

Njut av ett härligt julbord med övernattning och en färgstark julshow efter maten.

Läs mer Boka nu

Konferens med helpension

- tid för kreativitet

Konferens med helpension i härliga Bohuslän. Samla kollegorna, stärk gruppen och få igång kreativiteten och resultaten. Vi tar hand om er så ni fokuserar på arbetet.

Läs mer Förfrågan

Kick-off

- en minnesvärd upplevelse

När semesterns sköna dagar är slut för denna gången och spåren av sol och salt finns kvar i kropp & själ, då är det dags för nystart! Vad passar då bättre än en kick-off på Stenungsbaden?

Läs mer Förfrågan

Dagkonferens

- byt miljö för dagen

Träffas över dagen och släpp den dagliga rutinen för att hitta lite ny och kvick inspiration.

Läs mer Förfrågan

Vinterkonferens i Bohuslän

- vinteräventyr vid havet

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver energi och nya idéer. Kanske är det de salta vindarna, det otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på hjärncellerna.

Läs mer Förfrågan