SV / EN

HOTELLRUM OCH ERBJUDANDEN

Hos oss finns rum för alla behov och sällskap, välj själv vad som passar dig. Oavsett val så ingår alltid ekologisk frukost, WIFI, parkering och förstklassig service. Dessutom vill vi att du ska få en helhetsupplevelse och därför har vi fina erbjudanden som inkluderar entré till spa och hel- eller halvpension. Erbjudandena varierar med årstiderna, så att du som gäst får uppleva det bästa med varje säsong. Läs mer på spapaket och boka ett hotellerbjudande som passar just dig, eller varför inte skräddarsy ditt eget paket med middagar och aktiviteter?

mODERATE

Snabba och smidiga hotellrum. Här bor du bekvämt och tillbakalutat på ca 14 kvadratmeter med en 140 cm bred grand lit-säng. Hårfön och minibar finns på rummet. Gratis WIFI och parkering.
 

sTANDARD

Våra trivsamma standardrum i avslappnad Newportstil är på ca 20 kvadratmeter. De flesta av våra standardrum har två separata sängar och är centralt belägna i hotellet med närhet till alla faciliteter. Hårfön och minibar finns på rummet. Gratis WIFI och parkering.

DELUXE

Alla deluxerummen är nyrenoverade och har en oslagbart skön atmosfär. Rummen är väl tilltagna och du bor på generösa 30 kvadratmeter i den mest exklusiva och lugna delen av hotellet och med en fantastisk havsutsikt över det salta havet. Alla rum har AC-luftkonditionering, minibar, hårfön, shampoo kit och en bäddbar soffa. Vissa rum har King size bed (160 cm) och andra två separata sängar (105 cm). Ett hotellrum med modern design, där WIFI och parkering naturligtvis ingår.

SVIT

Sviterna, våra största och mest exklusiva rum. Sviterna har två eller flera sovrum, minibar, en inbjudande salong med soffgrupp och två badrum, varav det ena har bastu med plats för upp till fyra personer. Fyra av sviterna har vacker utsikt mot havet. Alla rum har minibar, hårfön, shampoo kit, strykjärn och AC, luftkonditionering. Våra sviter erbjuder så väl goda möjligheter till arbete i ostörd miljö med vårt kostnadsfria WIFI, eller varför inte bara njuta av de stora generösa ytorna och låta vår bartender blanda cocktails på rummet? För att boka våra sviter, ring eller maila oss.

VILLA JC STEVENS - AVSLAPPNAT BOENDE FÖR UPP TILL 14 PERSONER

Vår villa på Stenungsön är stor nog att rymma hela familjen, alla vännerna eller konferensgruppen som önskar diskretion och avskildhet i lugn och skön miljö. Villan på 450 kvadratmeter är inredd i klassiskt elegant New England-stil med marin touch och består av en kombinerad matsal och mötesrum med möjlighet att hyra en personlig kock, ett allrum och tolv individuellt inredda rum,alla med AC, luftkonditonering. Alla de tolv gästrummen är tillägnade varsin vinnarbåt ur tävlingens historia och inredda därefter – allt från färgkombinationer till väggdekorationer. Det avslappnade allrummet är döpt efter Sveriges tävlingsbåt ifrån 1992 – Tre Kronor.  Läs mer om Villa JC Stevens.

VIP PÅ DITT HOTELLRUM–
FIRA MED BUBBEL

Sätt extra guldkant på din vistelse och förboka en VIP-treatment på rummet! Vi erbjuder allt ifrån champagne till gott lösgodis. Eller varför inte låta en bartender blanda cocktails på rummet? Med en VIP-treatment är det mesta möjligt.

Avbokningsregler och allmänna villkor för logi- och paketbokningar, samt policy vid bokning av handikappanpassade rum. Läs här >>

bra att veta INFÖR DITT BESÖK

Här hos oss på Stenungsbaden kan vi erbjuda ett stort utbud av både pulshöjande och avkopplande aktiviteter. I vårt spa Bluewater Sports & Health Club finns alla möjligheter att ladda batterierna – antingen genom att slinka ner i ett avstressande bad eller med en välgörande behandling. Du kan boka behandlingar för hela kroppen, ansikte, massage, hot stone, fötter och händer. Dessutom finns det vilosängar, solsängar och bastu att slappa i.  För dig som är sugen på något mer fartfyllt finns det alla möjligheter att prova på matchracing, vattenskoter, SUP (stand-up paddling), tennis och kajak. Bluewater Sports & Health Club ligger på våning 3 och mer information och öppettider hittar du under spa. Under loven är det barntillåtet under vissa tider och då har vi både lekrum och andra aktiviteter för alla barn..

STENUNGSBADEN ÄR KONTANTFRITT - OCH TAR ENDAST EMOT KORT. Det går fortsatt bra att betala med kort eller med den mobila tjänsten Swish och vi hoppas kunna erbjuda digitala betalningsalternativ framöver. Företagskunder kan som tidigare välja att betala via faktura. Att skippa kontanter är ett beslut som vuxit fram för att göra våra medarbetares arbetsmiljö tryggare.

15Stenungsbaden161.jpg

Övrig fakta

  • Alla gäster har fri tillgång till gymmet som ligger på plan 4. Öppettider hittar du under gym.
  • Vi rekommenderar att du bokar bord i restaurangen.
  • Önskar du boka behandling bör du göra det i samband med rumsbeställningen, för att få den tid du önskar.
  • Vill du lyxa till din vistelse så kan du köpa till en uppgradering av ditt rum eller varför inte en VIP som står på rummet vid din ankomst.
  • AC, luftkonditionering, finns i våra sviter, deluxerum och i Villa JC Stevens.

Hoppas att vi ses snart!

Personalen på Stenungsbaden Yacht Club