Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Sköna hotellet

boka vårt populära spapaket

Sköna hotellet innebär att vi skapar en intimare miljö på Stenungsbaden genom att flytta in vår verksamhet i våra mysigaste utrymmen och trivsammaste vrår. Under helgerna erbjuder vi stillsam musik från vår egen spellista. Sista helgen varje månad är det partyhelg och då skruvar vi upp tempot rejält. Det blir en härlig stämning, levande ljus, öppna brasor och en sofistikerad miljö där du kan gotta dig med ett glas välsmakande bubbel eller varför inte en söt, syrlig eller varm drink? Sista helgen varje månad är det partyhelg, På ”sköna hotellet” är det härlig stämning i en sofistikerad miljö där du kan gotta dig med ett glas välsmakande bubbel eller varför inte en söt eller syrlig cocktail? Hos oss kan du äta en bit riktigt god mat för att avsluta med att bara vara.

Koppla av hos oss och sätt guldkant på tillvaron vardag som helg och njut av en skön och avspänd upplevelse. Varför inte ta med kärleken och testa vårt spapaket och njut av lugnet. På ”sköna hotellet” är det härlig stämning i en sofistikerad miljö där du kan gotta dig med ett glas välsmakande bubbel eller varför inte en söt eller syrlig cocktail? Hos oss kan du

På Stenungsbaden kan vi det här med hålligång. Men vi förstår också värdet av att återhämta sig. Därför kör vi på något vi kallar Stök/Life-balance. Det betyder att vi har fest den sista helgen i månaden och tar det lugnare de övriga tre. För att kunna älska livet behöver man ju lite av varje. Eller hur? Välkommen till Stenungsbaden Yacht Club, vi ser fram emot att ta hand om dig.

 

Boka spapaket     Boka bord     Boka Late Cill Spa

 

MYSIGA VARDAGAR & LUGNA HELGER (FÖRUTOM SISTA HELGEN)
Koppla av hos oss och sätt guldkant på tillvaron vardag som helg och njut av en skön, aktiv och samtidigt avspänd upplevelse. Varför inte ta med kärleken och testa vårt spapaket och njut av lugnet och skön musik från vår egen spellista. Ta med dig några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte en nybliven förälskelse eller en första pirr-i-magen-dejt? Öppet fram till 01.00 både fredag och lördag. Fri entré, åldersgräns 21 år.

  • Skön stämning
  • Softa spellistor
  • Goda drinkar
  • Mys & öppna brasor
  • Kärlek & puss-å-kram

PARTY – SISTA HELGEN I MÅNADEN
Sista helgen varje månad släpper vi loss lite mer, med partymusik, dans och skruvar upp tempot med stilfullt kalasande. Varför inte testa partykänslan till max med disco och DJ tillsammans med några kompisar. Öppet fram till 02.00 både fredag och lördag. Entré, 150 kr, åldersgräns 21 år. Ses på dansgolvet!

  • Partymusik
  • Party
  • Dans
  • Goda drinkar
  •  Kompisgäng