SV / EN
alla.jpg

TACK FÖR I ÅR!

2016 har varit fantastiskt och vi vill tacka alla gäster, samarbetspartners och invånare i regionen för året som gått. I år har vi valt att ge personalen julledigt fr.o.m. den 22 december. Juldagen håller vi stängt och hotellet öppnar åter den 26 december.

För dig som ännu inte är klar med julklapparna, varför inte ge bort ett platt paket fyllt med upplevelser och överraska nära och kära, med en julklapp de kommer minnas länge*.

Ingen nyårsafton utan fyrverkeri! Även i år bjuder Stenungsbaden Yacht Club på ett himlasprakande nyårsfyrverkeri från Stenungsunds Segelsällskaps brygga. På tolvslaget firas det nya året med en tio minuters spektakulär föreställning med över ettusen raketer**.

Vi ser fram emot ett lika fantastiskt 2017 och önskar dig varmt välkommen till oss när det är dags att fylla på med kraft och livsglädje.

Stenungsbaden

 

God jul & gott nytt år!
Önskar Stenungsbaden Yacht Club

* Vi håller öppet för presentkortsförsäljning; 22-23 december till kl. 20.00, 24 december till kl. 14.00.

** Bra utsiktsplatser är Stenungsöbron, Stenungsunds segelsällskap, Sundet, Hallerna och Strand Norum samt självklart längst hela strandpromenaden till Stora Höga. För information om events, välkommen att läsa mer på stenungsbaden.se och facebook.com/stenungsbaden.