HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Träningsdag 28 april

favorit i repris

Söndagen den 28 april är det återigen dags för vår populära träningsdag på Bluewater spa. Du är hjärtligt välkommen till en härlig heldag med gruppträning fylld av energi, glädje och inspiration. Alla kan vara med oavsett träningsnivå i denna aktivitet. Det är något speciellt med att träna i grupp. Gemenskapen ger den extra energin att prestera de sista procenten. Fika och en näringsrik och god lunch på Captains Table ingår så klart i priset.

Boka här

 

Denna gång kommer det vara lite annorlunda för er som varit med tidigare. Vi kommer ha en härlig heldag tillsammans med gruppträning fylld av energi, glädje och inspiration. Alla kan vara med oavsett träningsnivå.
Vi kommer lägga fokus på hinderbaneträning och dansinspirerande pass.  Jag heter Jeanette Björkman och är träningsansvarig på Bluewater och personlig tränare. Jag kommer pusha er runt på hinderbanan och genom ett high intensive training pass. Med mig denna dag har jag fantastiska Steffanie Wiberg som kör dansklasserna med er.

Det är något speciellt med att träna i grupp. Gemenskapen ger den extra energin att prestera de sista procenten.
Under dagen har vi avsatt hela två timmar där ni får möjlighet att hitta kraft och njuta av vårt spa. För endast 675 får du träningspass, spa, lunch och så klart bjuder vi även på fika.
Vi kickar igång dagen klockan 8:00 och avslutar ca 15:00.

Häng på, och anmäl dig:

1. Ring Jeanette på 0738-36 38 34 eller mejla på JeanetteB.Combo@gmail.com för att anmäla dig.
2 .Förskottsbetalning

Detaljerad passchema kommer inom kort.

 

Med reservation för ändringar.

INSTRUKTÖRER
Steffanie Wiberg och Jeanette Björkman.

DATUM: Söndag 28 april

Place: Stenungsbaden