Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Sweet Saturday Tunes

SWEET SATURDAY TUNES | 7 november

Cajsa Franqvist
Cajsa Franqvist

 

Eftersom vi vill erbjuda våra gäster det bästa bjuder vi nu in till en kulinarisk och musikalisk upplevelse. Cajsa Frangquist bjuder på skön soul av mestadels eget material. Har jämförts med band som Brand New Heavies och artister som Sade. Har bl.a. uppträtt på Nobelfestens efterfest 2019! Trefaldig finalist i P4 Nästa. Cajsa med band uppträder mellan 15:00 -17:00 samt 20:00-23:00.

Ta en sväng förbi baren, en perfekt mötesplats innan middagen.  Här bjuds det på livemusik med spännande framträdanden från några av västkustens mes begåvade artister. Cajsa Frangquist, lägg det namnet på minnet. En kommande världsstjärna. Soul i stil med vilken storhet som helst på andra sidan Atlanten. På menyn finns det ett spännande utbud av havets delikatesser. Tillsammans med ett glas Chablis – en perfekt combo.  Självklart går det lika bra att beställa vår populära burgare och en iskall öl.

I baren kan du välja mellan allt från klassiska drinkar till goda bubblor, eller låt vår bartender överraska dig. Våra bartenders är specialister på Gin och har flera olika recept på den perfekta smakbalansen så passa på att beställa en Gin Tonic, drinkarnas drink, till bordet. Välj mellan 15 olika sorter!

Musikuppträdande kl 15-17 samt kl 20-23.  De övriga tiderna spelas vår populära spellista.

Välkommen in på en underhållande upplevelse med medryckande musik och härlig stämning! Såklart med precis det rätt avståndet.

 


 

Place: Stenungsbaden