HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

SPA New Year’s Eve party

Förbered dig på en magisk nyårsafton då vi öppnar dörrarna till vår fantastiska spaavdelning. Följ med oss på ett nyårsfirande som blir en oförglömlig natt fylld av avkoppling, glitter och fest!

Vi kommer omvandla vårt spa till en nyårsfest som du aldrig tidigare upplevt det. Glitter, ballonger, tända ljus och en DJ som spelar sköna beats hela kvällen. Detta är inte bara ett nyårsfirande, det är en chans att skapa minnen som varar livet ut.

 

I PAKETET INGÅR:

  • 4 timmar spa mellan 21:00 – 01:00
  • Lyxig, uppfriskande sheetmask
  • Basturitual med eteriska dofter, kallbad i havet och härliga bastusittningar mellan 22:00-23:00.
  • Tillgång till vår havsbastu fram till 23:00


PRIS: 495 kr/person

 

Boka här

 

Ett nyårsfirande med fyra timmar i vårt underbara spa. Låt stressen från året som gått rinna av dig i våra varma pooler och jacuzzis och ladda upp med bubbel, fest och skratt inför det kommande året. Medan du slappnar av kan du ta din sheetmask och ge din hud en extra boost av fräschör och lyster. 

Men det är inte allt, du kommer även ta del av vår basturitual mellan klockan 22:00-23:00. Ni blir guidade genom två varma bastusittningar med eterisk doft och kallbad i havet. Motion för både kärlen och hjärtat då kontrasten mellan värme och kyla utlöser en mängd hormoner som ökar vårt välbefinnande och skapar en euforisk känsla. 

Precis hur vi vill avsluta 2023 – i eufori. Eller hur? 

 

Varför nöja dig med det vanliga när du kan välja det extraordinära? 

Här är din chans att välkomna det nya året på ett sätt som du aldrig tidigare har gjort. Unna dig själv denna unika nyårsupplevelse, där värme, avkoppling, fest och glitter förenas i ett unikt nyårsfirande. Kom och fira med oss vid havet, omringad av vänner och under stjärnorna. Det kommer att bli en natt att minnas för alltid. 

Boka din plats nu och låt oss skapa magi tillsammans på nyårsafton!

 

Boka här