Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Soft Friday

Fredagsfeeling och härlig stämning i en skön miljö. 

Börja eftermiddagen med att komma i balans och starta din helg med Mindfulness. Under ledning av Alexandra Schneider får du en stund av sinnesro i form av Mindfulness. Släpp dina tankar och ge dig själv möjlighet för återhämtning. Fredag kl. 16.30 och kl. 17.15. 30 min per gång. Boka din plats i hotell- eller spareceptionen.

Bluewater Sports & Health Club
På vårt spa njuter ni av 2 timmars härlig egentid i skön Miljö. Koppla av i våra varma pooler eller varför inte ta ett uppfriskande dopp i havet? För en maximal upplevelse erbjuder vi mindfulness till alla gäster.

The State Room, här kan du gotta dig med ett glas välsmakande bubbel. Och samtidigt få en kul och annorlunda bubbelupplevelse och lära dig skillnaden mellan Cava, Prosecco och Champagne. Tre sorters mousserande med passande snacks till varje dryck, för 225:-/person. Njut av en skön tillvaro och carför inte utmana dina vänner o ett parti schack?

The Lounge, här kan du beställa läckra drinkar och avnjuta något från vår bistromeny.

The Captain’s Table,  i restaurangen bjuds det på en välkomponerad meny med utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Här kan du äta en bit riktigt god mat för att avsluta med att bara vara. Boka bord direkt I restaurangen eller ta hjälp av personalen i reception.

 

Öppet fram till 00.00 på fredagar.

 

Välkommen in på en skön kväll med härlig stämning! Såklart med precis det rätt avståndet.

Place: Stenungsbaden