Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Skaldjursfest

Stenungsbaden ligger vackert beläget med utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Det havsnära läget är något som vår köksmästare John tagit fasta på. Befinner man sig i hjärtat av den svenska västkusten och Bohuslän ska man givetvis få möjlighet att smaka på vad havet har att bjuda, och då passar det så bra att servera pinfärska skaldjur. Det är ju också under de kalla månaderna som skaldjuren är som allra bäst.

I restaurangen, där julstämningen är på topp, dukas det upp en skaldjursplatå av finaste kvalitet med hummer, kräftor, räkor, musslor och ostron. Självklart med goda tillbehör och en tillhörande dessert och kaffe.

På hotellet har vi tänt brasan, julpyntat och fixat den härliga julstämningen. På fredagar och lördagar bjuder vi på musik till maten.

Boka skaldjursfest vid havet! Det perfekta sättet att avsluta arbetsåret på – tillsammans med kolleger eller hela tjocka släkten. Välkommen!

Boka bord

I år erbjuder vi vår egen helt unika kombination av havets delikatesser och julspa. Årets skaldjurseweekend med boende och spa kan du boka fredagar och lördagar mellan 27 november till 19 december.

Boka skaldjursjul med boende

Place: Stenungsbaden