HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Partyhelg

sista helgen varje månad släpper vi loss

🎶  Partymusik  🎉 Party 😍 Kompisgäng 💃 Dans 🍸 Goda drinkar

Sista helgen varje månad släpper vi loss lite mer, med partymusik, dans och skruvar upp tempot.  Testa partykänslan  tillsammans med några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte en nybliven förälskelse eller en första pirr-i-magen-dejt?

Kvällens DJ spelar fram till kl 02.

Fredag Tommy B
Lördag  Joakim Tjäder

Entré 150 kr inkl garderob
Öppet till kl 02. Åldersgräns 21 år.

Ses på dansgolvet!

 

Boka spapaket Boka bord Boka Late Chill Spa

Place: Stenungsbaden

Dj Tommy B

1990 var året Tommy B spelade första gången på Stenungsbaden, då var det vinylskivor som gällde. Nu är han tillbaka hos oss igen. Tommy B är känd för att skapa fest på sina dansgolv med allt från gamla godingar till det senast på listorna. Tommy B är resident dj på Club Staying Alive samt Brasserie Lipp i Göteborg.
Just nu är Tommy B aktuell på den Svenska danslistan (Plats 17) med sin nya version av Diana Ross 70 tals klassiker Upside down.

SPOTIFY:

HEMSIDA:
www.tommy-b.com

 

Dj Joakim Tjäder
Med en karriär som sträcker sig över 38 år, är Tjäder en av landets mest rutinerade och bokade Dj’s med över 4000 spelningar i ryggen.
Du finner honom på några av landets största nattklubbar där han huvudsaklige huserar som Resident Dj. Tjäder har de senaste 15 åren spelat huvudsakligen på Deep Nightclub, Valand, The Concept samt div. Spelningar i städer som Paris, Milano Rimini och Palma.