HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Tjörn runt-party

seglarfest och stilfullt party

🎶  Partymusik  🎉 Party 😍 Kompisgäng 💃 Dans 🍸 Goda drinkar

 

Tredje lördagen i augusti är det årets stora segeltävling. Allt på land kring Tjörn Runt händer här hos oss. After Sail. Uppladdningen. Skepparträffarna. Resultatsnacket. Prisutdelningen. Regattafesten. Här
träffas seglare, festsugna åskådare och alla som vill göra Tjörn Runt till sommarens häftigaste kappsegling. Så bered dig på en härligt saltstänkt seglarfest med partystämning.

AFTER SAIL PÅ KOOKABURRA
Under kvällens After Sail kl 16-18  på Kookaburra har vi äran att presentera Tjörn runt after sail som underhåller oss på Kookaburras terrass, bjuder på en lättsam underhållning som skapar god stämning!

Senare på kvällen är det kvällens dj Jeton & dj Nick om underhåller och spelar sina bästa party-hits. Han ser till att hålla dansgolvet kokande med sina pricksäkra låtval. Kvällens dj spelar alltifrån den senaste housemusiken till den odödliga klassikern. Fri entré till Kookaburra, öppet till kl 01.

LOUNGE NATTKLUBBEN
I kväll släpper vi loss lite mer, med partymusik, dans och skruvar upp tempot.  Testa partykänslan  tillsammans med några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte en nybliven förälskelse eller en första pirr-i-magen-dejt?

Kvällens DJ spelar fram till kl 02.

Entré 220 kr inkl. garderob.
Öppet till kl 02. Åldersgräns 21 år.

Ses på dansgolvet!

 

Boka spapaket Boka bord Boka Late Chill Spa

Place: Stenungsbaden