HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Midsommarparty

sommarparty vid havet!

🎶  Partymusik  🎉 Party 😍 Kompisgäng 💃 Dans 🍸 Goda drinkar

Kom tidigt och starta dagen med salta bad från varma klippor. Vi visar dig gärna allt de mest ensliga badvikarna till de populäraste sandstränderna. Varför inte boka en vår vällagade lunch innan små grodorna går av stapeln. Midsommarfirandet sker några hundra meter från hotellet, och är förstås helt frivilligt.

Om du köpt paket med spaentré  kanske du hellre sträcker ut dig i en däckstol på terrassen och lyssnar på skön musik av vår dj, start kl 14. Spaavdelningen står också till ditt förfogande, och möjligheterna till avkoppling på det eleganta däcket är många. En drink kanske? Vi garanterar att de är välkylda!

I kväll släpper vi loss lite mer, med partymusik, dans och skruvar upp tempot.  Testa partykänslan  tillsammans med några kompisar, din livslånga kärlek, eller varför inte en nybliven förälskelse eller en första pirr-i-magen-dejt? Efter middagen tar kvällens dj över och dansen tar fart. Den som får kvällsdoppsfeeling kan glädjas över att havet ligger några få steg från dansgolvet.

 

  • Kvällens DJ spelar fram till kl 02.
  • Entré 150 kr inkl. garderob.
  • Öppet till kl 02. Åldersgräns 21 år.

Ses på dansgolvet!

 

Varmt välkommen till en riktigt bohuslänsk midsommar!

 

Boka spapaket Boka bord Boka Late Chill Spa

Place: Stenungsbaden

Kvällens DJ Micke Samuelsson

”Micke har varit nattkubbschef på Valand bl.a. och driver nu Lindholmen Event men har också varit DJ i många år och är väldigt uppskattad vart han än spelar”många år och är väldigt uppskattad vart han än spelar”