HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

OCR GOLDEN TROPHY

5 km, 100 hinder

Lördagen den 6 april 2019 går startskottet för OCR Golden Trophy 2019 på Stenungsbaden i Stenungsund. Första start kl 10.00 för elitgruppen och den sista gruppen startar kl 16.00.

BANAN
Med ”Bara 5 km” och 100 hinder är detta kanske till Sveriges i särklass största och tuffaste hinderbanetävling. Inget tid för återhämtning, ingen tid för vila, inga straffrundor, bara en brutal mängd hinder för dig att övervinna. Detta är med andra ord ingen tekniskt svår hinderbana som kräver lång specialträning. Den är jobbig, tung och tuff men som alla militära hinderbanor – fantastiskt rolig där du hela tiden ställs inför nya utmaningar utan att hinna vila utan full fart framåt är det som gäller. Dessutom är våra instruktörer strategiskt utplacerade längs banan, allt för att du inte skall få en lugn stund (eller för en hjälpande hand). Detta är en hinderbanetävling By Military Fitness Sweden™.

ÅSKÅDARE
Ett bra ställe att följa tävlingen är vid start och mål på Stenungsbaden. Badplatsen Hawaii är också en utmärkt åskådarplats. Kom och heja fram de duktiga deltagarna. Välkommen!

MIDDAG

Avsluta gärna dagen med  after race middagen som servera kl 20.00.
Det serveras en smakrik tre rätters buffé – förrätt, varmrätt och dessert i härlig anda efter en hel dag utomhus, pris 425.

OCR GOLDEN TROPHY 2019
består av tre race.

  • 6/4 i Stenungsund
  • 8/6 i Göteborg
  • 17/8 i Backamo

 

Nyhet 2019! En tävlingsklass med viktväst. OBS!! Egen viktväst, 5 kg för dam och 10 kg för herr. 5 km, 100 hinder x 4 (varv på banan).

Boka OCRGT-paket Boka bord   Till tävlingen  Sport Spa, läs mer och boka


 

Place: Stenungsön