HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

NYÅRSAFTON MED DATE & SHOW SISTERS & DJ MATTZI

avsluta året på topp i glada vänners lag

Årets sista kväll är här och artistduon Show Sisters inleder nyårskvällen och skapar en härlig stämning i Lounge. Gala, glamour, humor och högsta musikaliska kvalitet! Det är vad du får uppleva av Show Sisters. Två fantastiska sångerskor med en unik publikkontakt och med glimten i ögat. Därefter tar populära Date över underhållningen.

Eftersläpp börjar kl 22.00
Öppet till kl 02.00
Entré 220 kr och åldersgräns 21 år.
Klädkod: Kavaj.

 

Boka 2 nätter Boka 1 natt

 

Vi väljer en bra start på det nya året för alla och därför väljer vi bort fyrverkeri och ger istället en gåva till Unicef.

Artistduon Show Sisters inleder nyårskvällen och kapar den härliga stämningen i Lounge. Gala, glamour, humor och högsta musikaliska kvalitet! Det är vad du får uppleva av Show Sisters. Två fantastiska sångerskor med en unik publikkontakt och med glimten i ögat. Därefter tar populära Date och DJ Mattzi över underhållningen.

Dansbandet Date har medverkat i Dansbandskampen, Sikta mot stjärnorna, Melodifestivalen och Bingolotto. Gruppen bildades 1993 under namnet Släktingarna. Namnet Date togs inte förrän 1997 då bandet deltog i TV-programmet Sikta mot stjärnorna som pojkbandet Take That med låten Back for Good. Date har vunnit Guldklaven som årets nykomling och Jan Lindberg vann Guldklaven för årets basist 2006. Date har även varit Grammisnominerade för bästa dansbandsalbum. Utöver detta har bandet medverkat i en rad olika TV-program så som Bingolotto, Go´kväll, Dansbandslåten, Nyhetsmorgon, Café Norrköping m.fl.

 

Mattzi började sin DJ-karriär på Stenungsbaden i sin hemstad Stenungsund och han visade snabbt att han är en DJ att räkna med.  Som DJ har Mattzi bred kunskap om många olika genrer och musikstilar och mixar allt från modern EDM & Club till dem gamla goda klassikerna.

Place: Stenungsbaden