HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

JULKONSERTEN ÄNGLALJUS- 25-års jubileum

en julotta på vaken tid!

JULKONSERTEN ÄNGLALJUS – En julotta på vaken tid

Julkonserten Änglaljus är en upplevelse. Det är en riktig julstämning. Du går mot kyrkan / konserthuset, möts av fladdrande marschaller som vackert lyser upp till stämning i vintermörkret.

Du möts sedan i entrén av barn som bjuder på pepparkakor. Du går in i en vacker julutsmyckad konsertsal. Det har kommit imma på fönsterrutorna.
En känsla av ett andrum infinner sig. Lyset går ner och tonerna sätts vid pianot. Procession kommer igång från en kör och en fantastisk melodi vid namn ”Änglaljus” som beskriver, i ord och ton, vad julen handlar om.
Du är i ÄNGLALJUS.

En julkonsert, 1,5 h, kl 19.00

Arrangör: Kluge Music Performance
Biljetter: Ticketmaster

Medverkande:
John Kluge, Sonja Aldén, Py Bäckman
Vid flygeln: Carina E Nilsson & lokal kör

www.kluge.se

Varmt välkommen!

Erbjudande rum

Övernattning i dubbelrum moderate inklusive härlig hotellfrukost.
430 kr/person i delat dubbelrum standard. Enkelrum moderate 650 kr/person. Rum med havsutsikt från 630 kr/person i delat dubbelrum.

BOKA RUM

BOKA Söndagsjulbord INNAN KONSERTEN

Härligt julinspirerat julbord för familj och vänner. Kaffe och te ingår. Vid pianot sitter vår populära pianist Lisa Ljungberg. Njut av det hemlagade julbordet och den magiska utsikten över Hakefjorden och det salta havet. Serveras söndagar kl 12.30–18.00. Pris 355 kr. (Barn 3-6 år 95 kr, 7-12 år: 155 kr.) Boendegäster 255 kr och då ingår också sen utcheckning fram till kl 14.

Place: Stenungsbaden