HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

JULBORD TORSDAG – LILLA SHOWEN

passa på att stanna över natten och stiga upp till dukat frukostbord

Årets julbord bjuder på klassiska köttbullar och oräkneliga sillinläggningar samsas med en hel del bohuslänska delikatesser. Det blir en dignande buffé i eleganta avslappnade Captains Table.

JULBORD TORSDAGAR
På torsdagar serverar vi vårt populära bohuslänska julbord. Sätt dig och njut av bra musik efter julbordet, Lilla efter-maten-showen i lounge bjuder på stämningsfull sång, härlig gemenskap som såklart är kantad av lite humor. Artisterna startar i nutid för att sedan ge dig låtarna och musiken du inte hör varje dag, här får du uppleva igenkänningsfaktor och nostalgi om vartannat och samtidigt ta del av den glädjefyllda atmosfären, men även bege dig ut på dansgolvet om andan faller på… 

Julbordsdatum: 29, november och 6, 13, 20 december.

Vi ser fram emot att ses! 

 

JULBORDSPAKET MER ÖVERNATTNING, FRÅN 1635 KR/PERSON

I paketet ingår övernattning, frukostbuffé, glögg, julbord, kaffe och underhållning. Boka spaentré för endast 250 kr per person.

BOKA JULBORDSPAKET

 

JULBORD, 695 KR/PERSON

I julbordspriset ingår glögg, julbord, kaffe, och entré med garderob till underhållning.

BOKA

 

Place: Stenungsbaden

Från 17:00 Välkomstglögg serveras i Lounge
18:00-20:30 Julbordet står uppdukat
ca 21:00-01:00 Kvällen fortsätter med artister, dj och dans.

Datum: 29 november, 6, 13, 20 december.

MERRY CHRISTMAS PARTY – ”LILLA” SHOWEN
Vi fyller högtalarna med pumpande nutida och dåtida hits och scenen med glittrande shownummer som lockar ut er på dansgolvet, och  tillsammans gör vi kvällen och helt oförglömlig för en lång tid framöver. Efter showen fortsätter artisterna tillsammans med kvällens dj och kör livesång och dansgolv till stängning.