Corona and safety procedures.  Read about what actions we are taking to maintain safe environments for our guests and employees.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Juletider nära Göteborg

FIRA JUL VID HAVET!

Hav | Skaldjur | Livemusik | Julstämning

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Kom i julstämning hos oss vi havet. Allt är sig likt – vi fortsätter utveckla julen, matkonceptet och julstämningen.  Den här julen satsar vi alldeles extra på havets läckerheter som pinfärska skaldjur av finaste kvalitet. Och det är ju också under den här perioden som skaldjuren är som allra bäst.  På skaldjursmenyn samsas välsmakande klassiker som hummer, kräftor, räkor, ostron och musslor som serveras med  goda tillbehör. På fredagar och lördagar bjuds det dessutom på livemusik och underhållning. På hotellet har vi tänt brasan, julpyntat och fixat den goa julstämningen.

På Stenungsbaden erbjuder vi i år vår egen helt unika kombination av havets delikatesser och julspa.  Självklart stannar ni sedan över natten, njuter av en dignande frukostbuffé och ger kroppen välbehövlig återhämtning i vårt spa. Det perfekta sättet att avsluta arbetsåret på – tillsammans med kolleger eller hela tjocka släkten. Välkommen!

För er som ändå föredrar den lite mer traditionella julmaten framför havets läckerheter
har vi tagit fram ett alternativ som serveras för grupper över 50 personer på Kookaburra. 

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

För grupper & konferenser
Havet och skaldjuren

Stenungsbaden ligger vackert beläget med utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Det havsnära läget är något som vår köksmästare John tagit fasta på. Befinner man sig i hjärtat av den svenska västkusten och Bohuslän ska man givetvis få möjlighet att smaka på vad havet har att bjuda, och då passar det så bra att servera pinfärska skaldjur. Det är ju också under de kalla månaderna som skaldjuren är som allra bäst.

Havet känns ständigt  närvarande hos oss och är en minst lika viktig del av vårt dna. Det räcker med att snegla ut genom fönstrer eller ner på tallriken för att bli påmind om läget, ett stenkast från den saltdoftande Hakefjorden. Mat från havet ska njutas vid havet. Hos oss finns förstås både råvarorna och de salta vågorna.

För privatgäster

Shellfish Christmas

I år erbjuder vi vår egen helt unika kombination av havets delikatesser och julspa. Årets skaldjurseweekend kan du boka fredagar och lördagar mellan 27 november till 19 december.  

Read more Boka här

Tryggt & säkert

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

  • Bordsservering, all servering sker vid bordet. Passa på att förbeställ dryckespaket så att de står och  väntar på bordet när ni kommer.
  • Inga köer, vi kommer till dig istället.
  • Avstånd, vi har minskat antal bord för att ni ska kunna hålla avståndet till varandra.
  • Dans,  blir det inte i år. Men vi fixar den goa stämningen.