HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Badhjälten

- utmana dina kollegor

Är du redo för årets kyligaste utmaning, är du en cool badhjälte som vågar ta ett härligt dopp i det friska havet under ditt besök hos oss? Så utmana dina kollegor. och doppa dig i ditt friska havet.

Vinterkonferens i Bohuslän

Det är något speciellt med att vinterkonferera på Stenungsbaden i Bohuslän. Särskilt när man behöver energi och nya idéer. Kanske är det de salta vindarna, det otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på hjärncellerna. Kanske är det årstidens vackra tomhet och de storslagna vyerna som får människor att våga tänka nytt och annorlunda. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Vår bästa tid är nu. När du kommer till oss på konferens kan du räkna med en massa saker. Som att luften är klar och hög och att havet är ständigt närvarande. Och att du när som helst kan sträcka ut dig i någon av de vilsamma däckstolarna runt utomhusjacuzzin. Men du kan också räkna med ett rågat mått av kärlek och positiv energi från alla oss som arbetar här.

Vinterkonferens med helpension,
från 1985:-/person  (1720:-)

Vinterbad och mössa
Logi i dubbelrum
Ekologisk frukostbuffé
Förmiddagsfika
Lunchbuffé
Eftermiddagsfika
Tvårätters middag
Tillgång till spa och gym (sön-tor)
Fullt utrustad konferenslokal
Fri parkering
Fritt WiFi

Priset avser inklusive moms, exklusive mons  inom parentes och är bokningsbart 1 januari till 31 mars 2020. Gäller i mån av plats, endast nya förfrågningar.

Badhjälten
redo för årets kyligaste utmaning?

Är du redo för årets kyligaste utmaning, är du en cool badhjälte som vågar ta ett härligt dopp i det friska havet under ditt besök hos oss? Så utmana dina kollegor.
På bryggan precis utanför hotellet ligger vår mysiga och varma bastuflotte och badstegen ligger precis intill. Du vet väl att ett vinterbad sätter igång blodcirkulationen och tillsammans med bastubadet, mötet mellan det kalla och det varma, ger dig ett lyckorus och ny energi. Du kommer att känna dig uppfriskad i många timmar.

Vinterbad och värmande havsbastu – ett lyckorus i Bohuslän!