Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Sol och salta bad

i Bohuslän

Här har vi lite tips på badplatser i närområdet.

HAWAII BADPLATS – gångavstånd från Stenungsbaden
Stenungsund, Badplats på Stenungsön
Stenungsöns badplats är en av södra Bohusläns största badplatser. Här finns sandstrand, klippor, badbrygga, hopptorn, lekredskap, strandvolleyboll, kiosk och toalett. Handikappvänlig. Goda parkeringsmöjligheter. Från p-plats är det 50-200 meter till bad.

 

KATTEVIK BADPLATS
Mollösund, Badplats på Orust
Badplatsen har hopptorn, bryggor och simskola. När du är i Mollösunds hamn går du västerut över berget på gångstigen till Katteviks barnvänliga badplats. I Mollösund är det begränsat med parkeringsplatser.

 

LINNEVIKENS BADPLATS
Kyrkesund, Badplats på Tjörn
Linnevikens badplats ligger i Kyrkesund. Badplatsen har sandstrand, flytbrygga, toalett och bra parkeringsmöjligheter. Badet är lämpligt för barnfamiljer då det finns en långgrund sandstrand. Badet är delvis tillgänglighetsanpassat med en handikapp-trappa. Bad sker enbart på den högra delen av bryggan.

HÄRÖN BADPLATS
Kyrkesund, Badplats på Tjörn
Badplatsen har klippor, brygga och svikt. Toalett finns i båthamnen. Badplatsen ligger cirka 500 meter från färjeläget.

 

HÄLLEVIKSSTRANDS BADPLATS
Hälleviksstrand, Badplats på Orust
Badplats med sandstrand, klippor, badbrygga, trampolin och toaletter.

 

KLÄDESHOLMENS BADPLATS
Klädesholmen, Badplats på Klädesholmen
Klädesholmens badplats har en liten sandstrand, klippor, badbrygga, hopptorn och toaletter. Badet är barnvänligt med en liten strand. Driften sköts sommartid av Klädesholmens intresseförening som även anordnar simskola.