Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Badstränder

Fantastiska badplatser både med sandstränder och klippor hittar du i Södra Bohuslän. Vad är väl bättre än en härlig dag på stranden med krabbfiske och salta dopp, eller ett uppfriskande kvällsdopp.

Här har vi lite tips på badplatser i närområdet.

HAWAII BADPLATS – gångavstånd från Stenungsbaden
Stenungsund, Badplats på Stenungsön
Stenungsöns badplats är en av södra Bohusläns största badplatser. Här finns sandstrand, klippor, badbrygga, hopptorn, lekredskap, strandvolleyboll, kiosk och toalett. Handikappvänlig. Goda parkeringsmöjligheter. Från p-plats är det 50-200 meter till bad.
KATTEVIK BADPLATS
Mollösund, Badplats på Orust
Badplatsen har hopptorn, bryggor och simskola. När du är i Mollösunds hamn går du västerut över berget på gångstigen till Katteviks barnvänliga badplats. I Mollösund är det begränsat med parkeringsplatser.
LINNEVIKENS BADPLATS
Kyrkesund, Badplats på Tjörn
Linnevikens badplats ligger i Kyrkesund. Badplatsen har sandstrand, flytbrygga, toalett och bra parkeringsmöjligheter. Badet är lämpligt för barnfamiljer då det finns en långgrund sandstrand. Badet är delvis tillgänglighetsanpassat med en handikapp-trappa. Bad sker enbart på den högra delen av bryggan.

Vi har ju inte bar hav utan sjö också. Härliga hällungen ned flera badplatser ligger knappt en mil bort omgiven av tät skog.