Corona-information och säkerhetsrutiner. Läs här om hur vi agerar för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda.

HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Erbjudanden på Stenungsbaden

Bästa gäst!

Stenungsbaden har skapat minnen för många under många år. Som ni vet så har vi en oerhörd tuff situation just nu. Men vi ger inte upp, vi kämpar. Vi gör allt för att finnas kvar. Här finns oerhört mycket att kämpa för. Hotellet har öppet och vi vidtar alla försiktighetsåtgärder för att ge er som gäster och alla medarbetare en säker miljö.

Restaurangen & Bluewater Spa har stängt söndag kl 15 till torsdag kl 12.

Nu vill vi erbjuda er en chans att uppleva Stenungsbaden till bra specialpriser.

Stort tack på förhand och hoppas vi ses!
Låt oss ta ha hand om dig! 

 

 

3-RÄTTES MIDDAG TILL SPECIALPRIS

Restaurangen går ut med ett fantastiskt erbjudande som ingen får missa! Så tipsa din familj, dina vänner & bekanta! Alla behöver ju äta ✌
Passa på att boka en trerätters middag i vår restaurang Captians Table. Just nu för 375:-
Erbjudandet gäller alla dagar i veckan. Du bokar genom att maila captainstable@stenungsbaden.se eller ringa 0303-72 68 40.


 

Stenungsbaden vidtar alla försiktighetsåtgärder för att ge er som gäster och alla medarbetare en säker miljö. Vi begränsar antalet gäster enl de nya riktlinjerna och just nu är det mycket färre gäster som är hos oss. Men under fredag till söndag samt helgdagar har vi valt att införa 2-timmars spatider för att få bättre spridning så att gästerna inte kommer att behöva trängas med andra. Vi uppmanar alla våra gäster att hålla ett rimligt avstånd och vi påminner även alla våra gäster att duscha före och efter bad. Bassängerna är klorerade enligt Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer kring vilka nivåer av klor som ska tillsättas för att säkerställa ett säkert skydd. Det visar sig att coronavirus är enklare att eliminera än andra virus som vi redan idag har skydd mot via reningsverk, filter, klor och UV-ljus.

Villa JC Stevens

konferera avskilt

Ett helt hus för er själva., stort nog att rymma konferensgruppen som önskar diskretion och avskildhet.

Läs mer Begär offert

Flytta in på Stenungsbaden

Long stay - flytta in på hotellet vid havet

Läs mer