SV / EN

Aktiviteter

Ganska snart möts du även av alla de möjligheter som finns när det kommer till uppiggande, våghalsiga, utvecklande eller avkopplande aktiviteter. Vill ni åka ribbåt, njuta av skaldjursbuffé i en egen sjöbod eller utmana varandra i en hinderbana? Eller vill ni hellre koppla av i vårt elegant avslappnade spa och ha en gemensam romprovning på kvällskvisten? Inga problem! För egen del är vårt största fokus att finnas här för dig, under alla dygnets timmar.

Bohuslan 29 - Foto Asa Dahlgren (1).jpg

hav

Allt som vi valt att syssla med ovanpå vattenytan är en viktig del av vårt dna. Vill ni utmana varandra i en regatta, åka på en hisnande RIB-tur eller köra vattenskoter? Eller längtar ni efter stillsamheten i att testa balansen med stand-up-paddling? Hos oss är det mesta möjligt. 

land

Allt fler inser vikten av rörelse i ett stillasittande vardagsliv. Här är vi väl förberedda när midjemått ska trimmas, triceps stramas upp och ny energi ska tankas. Våra aktiviteter till land är många och av olika svettgrad. Allt från en vacker power walk på klipporna till bootcamp i gyttja kan avverkas.

NJUTNING

Vardagsbekymren har en förmåga att försvinna när man sänker ner kroppen i en varm källa eller i en ångande bastu. Om du letar efter en lite bättre version av dig själv gör du rätt i att starta i vårt spa . Både kroppen och själen behöver nämligen fylla på med avstressande aktiviteter. Toppade av ännu fler avstressande aktiviteter.