SV / EN

HOTELLRUM OCH ERBJUDANDEN

Hos oss finns rum för alla behov och sällskap, välj själv vad som passar dig. Oavsett val så ingår alltid ekologisk frukost, WIFI, parkering och förstklassig service. Dessutom vill vi att du ska få en helhetsupplevelse och därför har vi fina erbjudanden som inkluderar entré till spa och hel- eller halvpension. Erbjudandena varierar med årstiderna, så att du som gäst får uppleva det bästa med varje säsong. Läs mer på spapaket och boka ett hotellerbjudande som passar just dig, eller varför inte skräddarsy ditt eget paket med middagar och aktiviteter?

mODERATE

Snabba och smidiga hotellrum. Här bor du bekvämt och tillbakalutat på ca 14 kvadratmeter med en 140 cm bred grand lit-säng. Hårfön och minibar finns på rummet. Gratis WIFI och parkering.
 

sTANDARD

Våra trivsamma standardrum i avslappnad Newportstil är på ca 20 kvadratmeter. De flesta av våra standardrum har två separata sängar och är centralt belägna i hotellet med närhet till alla faciliteter. Hårfön och minibar finns på rummet. Gratis WIFI och parkering.