HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

60-årsjubileum

Sedan 1963 har Stenungsbaden varit en destination för möten, avkoppling, dans och skratt. Det är vi väldigt stolta över. Vår plats vid havet är något alldeles speciellt och vi är väldigt glada över att ha fått dela den med våra gäster under åren.

När det vankas jubileum skall det firas stort, det är sedan gammalt! Därför har vi valt att fira våra 60 år under hela 2023 genom flera aktiviteter som är länkade till hotellets historia. Här har vi samlat årets alla månader tillsammans med information om månadens tema och information om alla härliga aktiviteter och erbjudanden.

Vi ser fram emot att fira 60 gångna år med er, och ser fram emot många fler. Vi möts på Stenungsbaden.

Januari
- Upptakten -

Stenungsbadens 60-årsjubileum är officiellt igång! Är du redo? Under årets första månad drar vi nytta av vintermörkret och laddar batterierna med Midnight Spa.

Läs mer
Februari
- Tångsäsong -

Tången är en självklar del av vårt DNA. Vad passar då bättre än en månad helt tillägnad havets gröna guld? Kom och frossa i tången på en rad härliga sätt!

Läs mer
Mars
- Mötet -

Mötet med andra, med havet, med kollegorna – ja, även mötet med dig själv. I mars hyllar vi mötet med allt från yogasessioner till AW-kvällar.

Läs mer
April
- Back to the roots -

Sedan start har vårt hotell varit en plats fylld av dans och glädje. I april firar våra rötter med återkomsten av våra legendariska nattklubbskvällar!

Läs mer
Maj
- USA -

Stenungsbaden är en blandning av det bästa från Sverige och USA. I maj fyller vi därför huset med allt som hör Amerika till, däribland annat Seaside Sparkling brunch!

Läs mer
Juni
- Kookaburra -

Ingen sommar utan Kookaburra. När vår bryggrestaurang öppnar kan vi officiellt inviga den bästa tiden på året. Kom och skåla in sommaren med oss och ta del av vårt fullspäckade program!

Läs mer
Juli
- Havet -

Det är något speciellt med havet. I juli leder vi in er i högsommaren med havets alla lockelser, från Bryggrock och skaldjursfest till Bryggchill extra allt i spat.

Läs mer
Augusti
- America's Cup -

Stor del av vår identitet och historia bygger på den legendariska segeltävlingen America's Cup. I augusti hyllar vi seglingen med Tjörn runt-aktiviter och sommarens stora konsert med Thomas Stenström och Miss Li!

Läs mer
September
- Träning-

Vem sa att man behöver lugn och ro för att koppla av? I vårt aktiva utbud är det bara att välja och vraka bland träningsformerna. I september maxar vi med nya träningspass och ett gediget PT-utbud.

Läs mer
Oktober
- Birthday Party -

I oktober blir det fest hela månaden lång. Sedan 1963 har Stenungsbaden varit det resmålet för resenären på jakt efter de stora känslorna. Det ska vi föra med storslagna fester och erbjudanden i hela hotellet!

Läs mer
November
- Spa -

Ett händelserikt år kräver avkoppling i världsklass. Koppla av i vårt ångande bastulandskap, rivstarta dagen med ett isdopp i havet eller unna dig en välgörande behandling i vintermörktet.

Läs mer
December
- En jul vid havet -

Nu är det jul, här i vårt hus! I december vankas det jul och på Stenungsbaden firar vi på traditionsenligt vis med julbord, skratt och dans!

Läs mer
60 år vid havet Vår historia

Vi bär alla på en historia; en historia som har format oss under livets erfarenheter och händelser. Stenungsbaden har en livlig, spännande historia bakom sig som är färgad av havet, våra gäster och självklart Stenungsund. Här kan du läsa om vilka vi har varit, vad vi lärt oss, hur vi utvecklats, vilka vi är idag och vilka planer vi har i framtiden. Vi ser fram emot att fortsätta skriva på boken om Stenungsbaden – tillsammans med våra fantastiska gäster, anställda och samarbetspartners.

Läs mer