HELLO@STENUNGSBADEN.SE | N58° 0,3 N - 11° 48,5 E.

Bo två till priset av en

Boka här  Händer hos oss

två för en ,
RUM, FRUKOST OCH SPA

Just nu bor ni två personer till priset av en i dubbelrum och får gratis tillgång till spa. Vintern och våren vid havet är underbar, så passa på att unna dig en vistelse i Bohuslän. Dryga fem mil norr om Göteborg väntar ett paradis fullt av roliga, varma och minnesvärda upplevelser som får dig att älska och njuta av livet. Och du, man kan åka kollektivt till oss från Göteborg på 40 minuter.

I PAKETET INGÅR

  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé med extra allt
  • Spaentré tilldelas vid bokning
  • Tillträde till gym och träningspass
  • Lån av badrock och tofflor
  • Fri parkering direkt utanför hotellet

TIPS

  • Köp till trerättersmiddag för endast 425:- per person. Ordinarie pris 465:-.
  • Köp till  behandling och havsutsikt för den ultimata upplevelsen!

 

Boka här   Händer hos oss   Boka behandling

Även tonåringar älskar spa

Kom och nut av en härlig upplevelse på Stenungsbaden tillsammans med din tonåring. Välj att ta det lugnt i de varma källorna eller gå på roliga aktiviteter under dagen. En super god ekologisk frukostbuffé med nygräddade våfflor, pressad apelsinjuice och mycket annat står serverad när du är redo.

P.S Varför inte utmana mamma eller pappa på ett dopp i havet? Bastun är uppvärmd och havet är nedkylt ;)

TID
Söndag-torsdag, hela året förutom vid lov.
Vecka 7, 15: Måndag-fredag, 7-12 alt 3 h  på eftermiddagen.

UPPGRADERA
Deluxerum med havsutsikt 600:- tillägg/rum
3-rätters middag, 425:- tillägg/person (ord. pris 465:-/pers)

Alla hjärtans dag, fredag 14 februari

Romantiken spirar på Stenungsbaden på Alla hjärtans dag! Överraska den du tycker om med att komma ner i varv på vårt avstressande spa och med så mycket träning ni tål. Allt med en smått meditativ utsikt över ljuvliga Hakefjorden. När ni tröttnat på de varma källorna och ångbastun slår ni er ner i någon av de sövande vilstolarna eller smuttar på en uppiggande hälsodrink. Passa på att uppgradera kvällen med en lyxig, romantisk middag med utvalda viner.

UPPGRADERA
Deluxe-rum fr. 600:- tillägg/rum
3-rätters romantisk middag, 425:- tillägg/person
Kärlek: Njut av en romantisk 3-rätters middag med tillhörande vinpaket och rå om er själva. Ros på bordet och en halv flaska mousserande vin och chokladtryfflar att njuta av på rummet. 895:- tillägg/person

DATUM

Erbjudandet är bokningsbart på utvalda datum fram till 30 april, boka senast 29 februari.

 

BRA ATT VETA:

På Stenungsbaden erbjuder vi mysiga vardagar och lugna helger, förutom sista helgen varje månad, då släpper vi loss lite mer, med partymusik, dans och skruvar upp tempot. Se vår kalender för mer information.

 

FÖRST TILL KVARN, I MÅN AV PLATS! Observera att vi har en åldersgräns på 13 år i vårt spa söndag till torsdag, fredag och lördag 16 år. Här kan du läsa mer om våra barntider.

VILLKOR

  • Endast för 2 pers i dubbelrum (ej enkelrum).
  • Erbjudandet är bokningsbart online på utvalda datum fram till 30 april, boka senast 29 februari.

 

BETALNINGSVILLKOR

Bokningen betalas i förskott och kan inte om- eller avbokas. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen. Allt övrigt såsom mat & dryck samt behandlingar mm  betalas vid utcheckning.

Köp till ett avbeställningsskydd för 95:-/rum. Då gäller fri avbokning samt återbetalning mot uppvisande av läkarintyg fram till dagen innan ankomst kl. 18.00.