Yachtified Year 2014

Vi går nu mot en mörkare tid och även om temperaturen fortfarande är relativt hög, så känns det kallt & ruggigt när det blåser och regnar. Vad passar väl bättre då än att sjunka ner i ett hett bad och låta muskleran släppa alla spänningar. Unna dig själv lite lyx i vardagen på en spadag, eller varför inte skänka bort glädje till någon du tycker om och boka en spa-weekend.

Presentkort - den perfekta gåvan!

 

 

Boka nu!

Julbord

Vårt traditionella bohuslänska julbord har premiär 21 november. Populärt så det förslår - inte minst som final på ett framgångsrikt arbetsår. I år har vi musikunderhållning och pianobarsartister i världsklass.
Big Five!

Hummer & skaldjurspaket

Hösten är här och det är tid för skaldjur. För dig som vill njuta av livets goda, boka Spa & Hummerpaket eller Spa & Skaljdjurspaket. Bästa pris på webben!
Överraska

Presentkort

Ge något värdefullt, ge en upplevelse! Enkelt att beställa och leverans med posten.
Hej, jag har just kommit hem efter min tredje vistelse hos er och vi är väldigt nöjda. Bilden jag bifogar visar att det verkligen går att njuta i regnväder om man sitter ner i någon av era fina pooler.
Hejsan mitt namn är Patrick Mårtensson jag och mina vänner hade en fantastisk kväll nere vid seglar klubben med en underbar utsikt över Stenungsbaden och några pilsner på kylning i vatten brynet, lyckades fånga några goa ögonblick och här kommer dom!
En dålig kamera, en bättre morgon och en fantastisk utsikt från mitt rum på Stenungsbaden denna morgon!
Hej! Denna bilden tog jag på min morgonpromenad tidigt idag. Vilken morgon!
Här kommer mitt foto-bidrag, tagna i december i samband med ert härliga julbord
Tack för några härliga dagar på Stenungsbaden! Mvh Alex (Avicii), Tim, Iain och Maria
När man kommer från inlandet och får uppleva havet och omgivningarna här i Stenungsund, då blir man så här lycklig. Alice är fem år och hade aldrig sett maneter och snäckor.... Lyckan var total! Vistelsen på Yacht club har verkligen överträffat förväntningarna.
 
Gästkommentarer