Yachtified Year 2014

Sommaren är här! Och på Stenungsbaden Yacht Club kan du känna hur energin sprudlar med alla härliga aktiviteter. På vår terrass kan du koppla av och bara njuta av solen som värmer eller blicka ut mot den glittrande Hakefjorden där segelbåtarna kommer allt oftare. Ladda ned THE YACHTIFIED CALENDAR 2014 här.

 

Just nu!

Sommarfeeling

På Kookaburra har vi BBQ på bryggan, Moules frites-frossa och Räkkväll med lounge-DJ. Trubadur på onsdagskvällarna veckorna 29–31. Och på hotellet har vi sommarklubb, varje fredag och lördag.
Välkomna!

Zumba -Fri utomhusträning

Hela sommaren kör vi Zumba träning nere på hamnplan och alla är välkomna att delta. Onsdagar och fredagar kl. 17.15 med start den 25 juni. Samling på volleybollplanen. Varmt välkomna!
Överraska

Presentkort

Ge något värdefullt, ge en upplevelse! Ett restaurangbesök, en övernattning eller en dag på spa med varma sköna bad, avkoppling och behandling. Enkelt att beställa och leverans med posten.
När man kommer från inlandet och får uppleva havet och omgivningarna här i Stenungsund, då blir man så här lycklig. Alice är fem år och hade aldrig sett maneter och snäckor.... Lyckan var total! Vistelsen på Yacht club har verkligen överträffat förväntningarna.
Här kommer mitt foto-bidrag, tagna i december i samband med ert härliga julbord
En dålig kamera, en bättre morgon och en fantastisk utsikt från mitt rum på Stenungsbaden denna morgon!
Hej, jag har just kommit hem efter min tredje vistelse hos er och vi är väldigt nöjda. Bilden jag bifogar visar att det verkligen går att njuta i regnväder om man sitter ner i någon av era fina pooler.
Hej! Denna bilden tog jag på min morgonpromenad tidigt idag. Vilken morgon!
Tack för några härliga dagar på Stenungsbaden! Mvh Alex (Avicii), Tim, Iain och Maria
Hejsan mitt namn är Patrick Mårtensson jag och mina vänner hade en fantastisk kväll nere vid seglar klubben med en underbar utsikt över Stenungsbaden och några pilsner på kylning i vatten brynet, lyckades fånga några goa ögonblick och här kommer dom!
 
Gästkommentarer