Yachtified Year 2014

Våren är här! Och på Stenungsbaden Yacht Club kan du känna hur energin sprudlar med alla härliga aktiviteter. På vår terrass kan du koppla av och bara njuta av solen som värmen eller blicka ut mot den glittrande Hakefjorden där segelbåtarna kommer allt oftare. Ladda ned THE YACHTIFIED CALENDAR 2014 här.

 

Överraska

Presentkort

Ge något värdefullt, ge en upplevelse! Ett restaurangbesök, en övernattning eller kanske en dag på spa med varma sköna bad, avkoppling och behandling. det enda du behöver göra är att bestämma vilken summa så skickar vi presentkortet med posten.
Boka nu

sommarsemester

Att spendera några sommardagar hos oss brukar innebära att energidepåerna fylls till brädden. En del av våra gäster trivs bäst med att hitta en varm och avskild klippskreva att lapa sol i, andra kan inte få nog av alla aktiviteter som väntar.
Tips!

Kristi Himmelfärd

Ha det skönt på västkusten under Kristi Himmelfärdshelgen och njut av en spahelg med härliga dagar vid havet. Extra guldkant får du i vårt spa, Bluewater Sports & Health Club.
När man kommer från inlandet och får uppleva havet och omgivningarna här i Stenungsund, då blir man så här lycklig. Alice är fem år och hade aldrig sett maneter och snäckor.... Lyckan var total! Vistelsen på Yacht club har verkligen överträffat förväntningarna.
Hej, jag har just kommit hem efter min tredje vistelse hos er och vi är väldigt nöjda. Bilden jag bifogar visar att det verkligen går att njuta i regnväder om man sitter ner i någon av era fina pooler.
Hejsan mitt namn är Patrick Mårtensson jag och mina vänner hade en fantastisk kväll nere vid seglar klubben med en underbar utsikt över Stenungsbaden och några pilsner på kylning i vatten brynet, lyckades fånga några goa ögonblick och här kommer dom!
Hej! Denna bilden tog jag på min morgonpromenad tidigt idag. Vilken morgon!
En dålig kamera, en bättre morgon och en fantastisk utsikt från mitt rum på Stenungsbaden denna morgon!
Här kommer mitt foto-bidrag, tagna i december i samband med ert härliga julbord
Tack för några härliga dagar på Stenungsbaden! Mvh Alex (Avicii), Tim, Iain och Maria
 
Gästkommentarer