Yachtified Year 2014

Vi går nu mot en mörkare tid, men ännu kan du njuta av de sista sommardagarna på vår terrass och blicka ut mot den glittrande Hakefjorden . På Stenungsbaden Yacht Club kan du känna hur energin sprudlar med alla härliga aktiviteter så som beach volleyboll, vinprovning, träning och dans. Ladda ned THE YACHTIFIED CALENDAR 2014 här.

 

 

Boka nu!

Julbord

Vårt traditionella bohuslänska julbord har premiär 21 november. Populärt så det förslår - inte minst som final på ett framgångsrikt arbetsår. I år har vi musikunderhållning och pianobarsartister i världsklass.
Big Five!

Hummer & skaldjurspaket

Hösten är här och det är tid för skaldjur. För dig som vill njuta av livets goda, boka Spa & Hummerpaket eller Spa & Skaljdjurspaket. Bästa pris på webben!
Överraska

Presentkort

Ge något värdefullt, ge en upplevelse! Enkelt att beställa och leverans med posten.
En dålig kamera, en bättre morgon och en fantastisk utsikt från mitt rum på Stenungsbaden denna morgon!
Hej, jag har just kommit hem efter min tredje vistelse hos er och vi är väldigt nöjda. Bilden jag bifogar visar att det verkligen går att njuta i regnväder om man sitter ner i någon av era fina pooler.
Hej! Denna bilden tog jag på min morgonpromenad tidigt idag. Vilken morgon!
Hejsan mitt namn är Patrick Mårtensson jag och mina vänner hade en fantastisk kväll nere vid seglar klubben med en underbar utsikt över Stenungsbaden och några pilsner på kylning i vatten brynet, lyckades fånga några goa ögonblick och här kommer dom!
Tack för några härliga dagar på Stenungsbaden! Mvh Alex (Avicii), Tim, Iain och Maria
När man kommer från inlandet och får uppleva havet och omgivningarna här i Stenungsund, då blir man så här lycklig. Alice är fem år och hade aldrig sett maneter och snäckor.... Lyckan var total! Vistelsen på Yacht club har verkligen överträffat förväntningarna.
Här kommer mitt foto-bidrag, tagna i december i samband med ert härliga julbord
 
Gästkommentarer