Konferens på Stenungsbaden Yacht Club Hotell och spa
Gabriella Receptions och konferenschef på Stenungsbaden Yacht Club
Laser konferenslokal på Stenungsbaden Yacht Club och spa
Kungsholm konferenslokal på Stenungsbaden Yacht Club och spa
Gripsholm konferenslokal på Stenungsbaden Yacht Club och spa
Regatta konferenslokal på Stenungsbaden Yacht Club och spa
Tre Kronor konferenslokal på Stenungsbaden Yacht Club och spa
JC Stevens villa konferenslokal på Stenungsbaden Yacht Club och spa
Bästa pris online
Boka Rum & paket
Vill du prata med mig?
Behöver du hjälp med din konferensbokning eller bara ha information? Ring mig på numret nedan så hjälper jag gärna till.
Telefon:
0303-72 68 20
Vill du att vi ringer upp dig? Skicka ditt nummer så hör vi av oss.
Ring upp mig ››
Konferens paket

Konferens i villan

Ring för offert!

KONFERENS
YACHT CLUB

Sedan vi grundade Stenungsbaden Yacht Club på Västkusten, Bohuslän har vi haft en gedigen grundidé - att det ska vara en mysig anläggning; lämpad för konferens-, spa- och hotelländamål av alla de slag. Stenungsbaden Yacht Club är utvald av Svenska Möten.Vi är även medlemmar i föreningen Svenska Spahotell och kan erbjuda våra gäster en njutbar spa-upplevelse med varma källor, massage, behandlingar med mera - allt i kombination med en avslappnad miljö. Krydda konferensen med en aktivitet, vi har allt från vinprovning till segling. Läs mer om våra aktiviteter här

Det är vår förhoppning att du som besökare kan känna att du kan slappna av när du besöker oss. Vi har därför försökt skapa en avslappnad atmosfär, där man lugnt kan kicka tillbaka med en kall öl och bara "chilla" med polare likväl som kollegor, samtidigt som Västkustens förföriska vågor viskar utanför hotellet.

Att din konferens ska ske på dina villkor är en självklarhet. Vi har möjlighet att ta emot grupper så stora som 500 personer, vi kan köra in bilar i salongen och vi kan packa in en symfoniorkester om det ingår i era önskemål. Kort sagt, det är bara ytterväggarna och fantasin som sätter gränserna.

Svenska Möten har tagit fram fem olika mötesmodeller som kan hjälpa dig att göra din konferens kreativ, framgångsrik och effektiv. Navigator - När du behöver ett super strukturerat möte men där alla ska ha chansen att komma till tals. Strategi - När du ska göra upp en långsiktig strategi för företaget. Walk and Talk - Luft och promenad ger ny energi till dina tankar. Idéverkstad - Bolla idéer med medarbetare/kunder och hitta kreativa och nyskapande lösningar. Uppkopplad - Vänd upp och ner på mötet, ha dator, telefoner på och låt det bli en del av mötet.

KREATIVA
MÖTESMODELLER