2014
Kalender

Nöjeskalender
Vi har dans och nattklubb varje fredag och lördag. Åldersgräns 23 år och vårdad klädsel. Entré 100 kr om inget annat anges.
Vi serverar en helgsupé, tvårätters middag, inkl entrén till dans & nattklubb. Boka bord i restaurang New Sweden här eller ring: 0303-72 68 40.

Vår bar Star&Stripes är öppen fredag till 02.00 och lördag till kl 03.00 och Night Shift är öppen lördagar fram till kl 03.00 .

Se vår drinklista här.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Välkomna!

Kalender

september

19 sep

Pianotoner och skönt gung av pianisten Christopher Stone Kärnsund mellan kl 19-23 i vår restaurang New Sweden och Stars & Stripes baren. Vår pianist delar med sig av sin breda repertoar - cool och sofistikerad och är givetvis öppen för förslag. Klockan 23 öppnar våra dansgolv. Kvällens partyDJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik.

Christopher är född med bluesen i blodet. Redan som fyraåring tog han sina första pianolektioner och har sedan dess spelat, sjungit och skrivit egen musik. Christopher har en stor röst med mycket power och behärskar det mesta som det svänger om. Han älskar att underhålla och att han lyckas få med gästerna på noterna går det verkligen inte att ta miste på.

20 sep

Date, det populära dansbandet, står på scen kl. 23.30. Kvällens partyDJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik.

26 sep

Varmt välkomna till Stenungsbaden Yacht Clubs populära AFTER WORK fredag den 26 september. Vi på Stenungsbaden Yacht Club har glädjen att få inviga helgen tillsammans med er med musik, god stämning och fantastiska människor. Sailors debrief i baren är det från kl. 18.00–21.00. Anmälan till aw@stenungsbaden.se Antalet platser är begränsade och först-till-kvarn-principen gäller.

Showtime Arvingarna kl. 23.30. Kvällens partyDJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik.

27 sep

Showtime After Beach kl. 23.30. Kvällens partyDJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik.
After Beach

dans & nattklubb
Konsert
Duojag,  8 mars
Arvingarna, 28 mars