2014
Kalender

Nöjeskalender
Vi har dans och nattklubb varje fredag och lördag. Åldersgräns 23 år och vårdad klädsel. Entré 100 kr om inget annat anges.
Vi serverar en helgsupé, tvårätters middag, inkl entrén till dans & nattklubb för 395 kr. För bordsbokning i restaurang New Sweden ring: 0303-72 68 40.

Vår bar Star&Stripes är öppen fredag till 02.00 och lördag till kl 03.00 och Night Shift är öppen lördagar fram till kl 03.00 .

Välkomna!

Kalender

april

17 apr
Love Boat

Succén med Love Boat fortsätter även i år. På skärtorsdag är det dags igen för ett bra party med den rätta musiken från "The Golden Years of Disco".
Entré 150 kr. Läs mer om Love Boat-eventet här >>

18 apr

Haaks

Haaks.
På Långfredag gästas vi två heta DJ's från England -Big Danny och Jakkin Rabbit.
Öppet till kl. 03.00. Entré 200 kr inkl garderob.

19 apr

Voize spelar på stora dansgolvet.

Singelfest - succéfesten för dig som vill träffa nya människor. På Singelfesten utlovas vilt mingel och härliga minnen att ta med hem, i sällskap av förväntansfulla och glada gäster. Efter välkomstdrinken är den första programpunkten middag där alla får en date till bordet. Efter middagen är det dags för speed dating innan festligheterna med alla nyfunna kontakter fortsätter i Night Shift med karaoke. Boka på telefon 0303-72 68 40 eller maila på newsweden@stenungsbaden.se

Läs mer om Singelfesten och programmet här.

25 apr
after work & DJ på stora scenen

Lättare tilltugg står uppdukat och i baren är det Sailors debrief från kl. 18.00–21.00. Kvällens party-DJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet.

Anmäl att du/ni kommer på After Work till: lisa.schuler@stenungsbaden.se

26 apr

Showtime Time Machine kl 23.30. Kvällens party-DJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik. Öppet till kl 03.

 

maj

02 maj

Barbados, ett av Sveriges mest populära dans-/showband, står på scen ikväll. Kvällens partyDJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. Öppet till kl 02.

03 maj
Tre Drag & DJ´s på två dansgolv

Showtime Tre Drag kl 23.30. Kvällens partyDJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik. Öppet till 03.00.

09 maj

Perikles med hitlåten "var ska vi sova i natt" uppträder på stora scen. Kvällens party-DJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. 

10 maj

Showtime Duo Jag kl 23.30. Kvällens party-DJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik. Öppet till kl 03.

Duojag

16 maj

Kvällens partyDJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. 

23 maj
After work & DJ på stora scenen

Lättare tilltugg står uppdukat och i baren är det Sailors debrief från kl. 18.00–21.00. Kvällens party-DJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet.

Anmäl att du/ni kommer på After Work till: lisa.schuler@stenungsbaden.se

24 maj

Showtime Haaks kl 23.30. Kvällens partyDJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik. Öppet till kl 03.

Haaks på scen

30 maj
Sommarpremiär på Kookaburra
31 maj

Showtime Partypatrullen kl 23.30. Kvällens party-DJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik.

Partypatrullen

juni

07 jun

Showtime JC-Band kl 23.30. Kvällens party-DJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik.

JC-Band

20 jun
Singelfest

Singelfest - succéfesten för dig som vill träffa nya människor. På Singelfesten utlovas vilt mingel och härliga minnen att ta med hem, i sällskap av förväntansfulla och glada gäster. Efter välkomstdrinken är den första programpunkten middag där alla får en date till bordet. Efter middagen är det dags för speed dating innan festligheterna med alla nyfunna kontakter fortsätter i Night Shift med karaoke. Boka på telefon 0303-72 68 40 eller maila på newsweden@stenungsbaden.se

 

juli

19 jul
Standup - Badjävlar

Sommarens höjdpunkt

19 juli på Stenungsbaden Yacht Clubs utomhusarena - Badjälvlar med Fredrik Lindström, Henrik Schyffert, Peter Apelgren, Magnus Betnér, Johan Rheborg och Björn Gustafsson. Konsertområdet öppnar kl. 18.00. Show kl. 20.00.

Köp din biljett på Ticnet eller boka konsertpaket med logi, entré och middag här.

Tvårätters konsertsupé 395 kr inklusive entré till dans & nattklubb efter konserten (köp entrébiljett separat). Boka bord här

augusti

15 aug

Vi laddar upp med After Sail på Kookaburra för att komma i stämning inför Tjörn Runt. Efter skepparträffar drar festen igång. Ta tillfället i akt att bege dig på en kulinarisk resa, lapa sol på vår härliga terrass eller upplev utelivet när det är som bäst. Läs mer om Tjörn Runt.

16 aug

Stor regattafest på Stenungsbaden Yacht Club. Trycket är stort så boka bord i tid! Kvällen inleds med After Sail på  Kookaburra från ca kl. 15.00. Därefter fortsätter Regattafesten på hotellet. Läs mer om Tjörn Runt.

29 aug

Till Stenungsbadens Yacht Clubs utomhusarena kommer den 29 augusti Nationalteaterns Rockorkester tillsammans med Rickfors, Ronander och Hylander. 

Nationalteatern gjorde i början mindre spelningar och teateruppsättningar. 1972 kom debutalbumet Ta det som ett löfte följt av Livet är en fest som kom 1974 och innehåller flera låtar som blivit klassiker. Låtarna var smakprov från Nationalteaterns pjäser och ursprungligen egentligen inte avsedda att framföras separat, utanför sitt sammanhang. Det verkliga politiska budskapet i vissa låtar, exempelvis Speedy Gonzales och Livet är en fest har därför ibland misstolkats. Dessa låtar har ibland kommit att betraktats som drog- och festmusik trots att det avsedda budskapet egentligen snarast varit det omvända. 1978 kom albumet Barn av vår tid, där titelspåret är en av de mest kända låtarna gruppen framfört. Ulf Dageby var nu den drivande musikaliska kraften i bandet. Sommaren 1977 var Nationalteatern en av de ledande krafterna i Tältprojektet.

1980 skildes rockgruppen från teaterverksamheten och NationalTeaterns RockOrkester bildades. Denna konstellation gav bara ut en skiva, Rövarkungens ö (1980) och genomförde året därpå en avskedsturné. Man återförenades 1991 med bejublade spelningar på Rondo i Göteborg, samt för slutsålda konserter på Trädgårdsföreningen i Göteborg och Sjöhistoriska i Stockholm. Av originalmedlemmarna i RockOrkestern återstår idag Ulf Dageby, Nikke Ström och Håkan Nyberg. År 2002 anslöt gitarristen Håkan Svensson till bandet och sedan 2005 är Mattias Hellberg sångare i Nationalteatern. Läs mer om Nationalteatern här

RICKFORS, RONANDER & HYLANDER

Mikael Rickfors, Mats Ronander och Dan Hylander har alla tre varit ikoner, pådrivare och stöttepelare i svenskt musikliv sedan sent 60-tal/tidigt 70-tal och förutom alla de artister som de har jobbat med genom åren, så har de också i egna namn gett oss låtar som ”Vingar”, ”Skuggor I Skymningen” och ”Gör Mig Lycklig Nu” samt oräkneliga konserter och album. Nu tillsammans på samma scen, med ett knippe väl utvalda låtar och med all den energi och erfarenhet som fyra decennier i rockens tjänst kan ge.

Boka konsertpaket med entré till konserten, boende och supémiddag här.
Konsertbiljetter säljs på Ticnet.

Vi serverar en konsertsupé i Restaurang New Sweden för 495 kr, inkluderat fri entré till dans & nattklubb efter konserten. Åldersgräns till nattklubben: 23 år och vårdad klädsel. Köp konsertbiljetten på Ticnet. Bordsbokning från kl. 17.00. Boka bord i New Sweden här

I samarbete med Nöjet.

Praktisk information gällande konserten kommer längre fram.

dans & nattklubb
Konsert
Duojag,  8 mars
Arvingarna, 28 mars