2014
Kalender

Nöjeskalender
Vi har dans och nattklubb varje fredag och lördag. Åldersgräns 23 år och vårdad klädsel. Entré 100 kr om inget annat anges.
Vi serverar en helgsupé, tvårätters middag, inkl entrén till dans & nattklubb. Boka bord i restaurang New Sweden här eller ring: 0303-72 68 40.

Vår bar Star&Stripes är öppen fredag till 02.00 och lördag till kl 03.00 och Night Shift är öppen lördagar fram till kl 03.00 .

Se vår drinklista här.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Välkomna!

Kalender

augusti

01 aug

JC-band & DJ´s på två dansgolv

Kvällens party-DJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik.

JC-Band

02 aug

No Tjafs & DJ´s på två dansgolv

Kvällens partyDJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik.

 

 

08 aug

Haaks & DJ´s på två dansgolv

Kvällens partyDJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik.

09 aug

på G och DJ´s på två dansgolv

Kvällens party-DJ spelar rock, schlager och party från stora scenen. Lyssna till alla de goa hitsen och släpp loss på stora dansgolvet. I Night Shift spelar vår HouseDJ för dig som hellre föredrar housemusik.

15 aug

Vi laddar upp med After Sail på Kookaburra för att komma i stämning inför Tjörn Runt. Efter skepparträffar drar festen igång. Ta tillfället i akt att bege dig på en kulinarisk resa, lapa sol på vår härliga terrass eller upplev utelivet när det är som bäst. Läs mer om Tjörn Runt.

16 aug

Stor regattafest på Stenungsbaden Yacht Club. Trycket är stort så boka bord i tid! Kvällen inleds med After Sail på  Kookaburra från ca kl. 15.00. Därefter fortsätter Regattafesten på hotellet. Läs mer om Tjörn Runt.

29 aug

Till Stenungsbadens Yacht Clubs utomhusarena kommer den 29 augusti Nationalteaterns Rockorkester tillsammans med Rickfors, Ronander och Hylander. 

Nationalteatern gjorde i början mindre spelningar och teateruppsättningar. 1972 kom debutalbumet Ta det som ett löfte följt av Livet är en fest som kom 1974 och innehåller flera låtar som blivit klassiker. Låtarna var smakprov från Nationalteaterns pjäser och ursprungligen egentligen inte avsedda att framföras separat, utanför sitt sammanhang. Det verkliga politiska budskapet i vissa låtar, exempelvis Speedy Gonzales och Livet är en fest har därför ibland misstolkats. Dessa låtar har ibland kommit att betraktats som drog- och festmusik trots att det avsedda budskapet egentligen snarast varit det omvända. 1978 kom albumet Barn av vår tid, där titelspåret är en av de mest kända låtarna gruppen framfört. Ulf Dageby var nu den drivande musikaliska kraften i bandet. Sommaren 1977 var Nationalteatern en av de ledande krafterna i Tältprojektet.

1980 skildes rockgruppen från teaterverksamheten och NationalTeaterns RockOrkester bildades. Denna konstellation gav bara ut en skiva, Rövarkungens ö (1980) och genomförde året därpå en avskedsturné. Man återförenades 1991 med bejublade spelningar på Rondo i Göteborg, samt för slutsålda konserter på Trädgårdsföreningen i Göteborg och Sjöhistoriska i Stockholm. Av originalmedlemmarna i RockOrkestern återstår idag Ulf Dageby, Nikke Ström och Håkan Nyberg. År 2002 anslöt gitarristen Håkan Svensson till bandet och sedan 2005 är Mattias Hellberg sångare i Nationalteatern. Läs mer om Nationalteatern här

RICKFORS, RONANDER & HYLANDER

Mikael Rickfors, Mats Ronander och Dan Hylander har alla tre varit ikoner, pådrivare och stöttepelare i svenskt musikliv sedan sent 60-tal/tidigt 70-tal och förutom alla de artister som de har jobbat med genom åren, så har de också i egna namn gett oss låtar som ”Vingar”, ”Skuggor I Skymningen” och ”Gör Mig Lycklig Nu” samt oräkneliga konserter och album. Nu tillsammans på samma scen, med ett knippe väl utvalda låtar och med all den energi och erfarenhet som fyra decennier i rockens tjänst kan ge.

Konsertbiljetter säljs på Ticnet.

Vi serverar en konsertsupé i Restaurang New Sweden för 495 kr, inkluderat fri entré till dans & nattklubb efter konserten. Åldersgräns till nattklubben: 23 år och vårdad klädsel. Köp konsertbiljetten på Ticnet. Bordsbokning från kl. 17.00. Boka bord i New Sweden här

I samarbete med Nöjet.

 

dans & nattklubb
Konsert
Duojag,  8 mars
Arvingarna, 28 mars